I en butik nära dig?

Våra produkter finns i fina lokala ekobutiker. De kan också finnas hos din lokala handlare också på nätet, bland annat här hos oss förstås.

Saknar du våra produkter i din butik? Prata med din handlare och be dem ta hem våra produkter. Skicka oss ett mail till info@relfie.se så kan också vi ta kontakt med din handlare.

En enklare vardag sparar tid

Du vet väl att du som återförsäljare lätt och smidigt kan göra alla dina beställningar här på vår ordersida. Skicka ett mail till info@relfie.se så får du lösenord till återförsäljarportalen där du registrerar dina uppgifter.

Intresserad av att sälja våra varumärken?

Vad roligt att också du ser vilka fina produkter vi har! Är du intresserad av att bli återförsäljare så ring oss på 031-38 75 000 eller skicka oss ett mail till info@relfie.se så ordnar vi det.

Leverans innan jul

GOD JUL

Beställ senast torsdagen den 13 december om du vill få leverans innan jul.

Minsta ordervärde

Bästa kund. Vi har nu infört ett lägsta ordervärde som vi kan hantera. Du behöver handla för minst 200 kr för att vi ska kunna hantera din order. Men hos flera av våra återförsäljare på nätet kan du handa, till och med fraktfritt. Du kan också be din lokala handlare ta hem SODASAN. Meddela oss gärna (info@relfie.se) vilken butik du pratat med så ska vi göra vad vi kan för att få SODASAN nära dig.

Betalsätt

    

Frakt 59 kr

DHL

OBS!

TA ALLTID MED DIG LEGITIMATION NÄR DU HÄMTAR DITT PAKET!

Leveransadress

Hej käre kund! Kanske vill du få ditt paket skickat till en DHL Service Point som inte ligger närmast din bostad men nära din arbetsplats till exempel. Du kan lätt hitta ett utdelningsställe som passar dig bäst genom att klicka på länken längst ner. Skriv i rutan "Extra meddelande till butiken" vart vi ska skicka dina beställda varor.

Klicka på länken för att få upp alla DHL Service Point: 

http://locator.dpst.dhl.com/Partners/ DHL2/SearchForm_sv-SE.aspx?Country=SE

Våra förpackningar återvinns

Förpacknings & Tidningsinsamlingen

Ge bort ett presentkort

Presentkort

Tvättmedlet för dig som tränar

Nyhet för alla sportaktiva