Produkter   » Tvätt » Fläckborttagning

Bort fula fläck, bort! 

Bästa sättet att bli av med en fläck är att ta hand om den direkt när den har uppstått

Spola fläcken med kallt vatten, så sätter den sig inte fast lika hårt som om du låter den torka in eller spolar med varmt vatten. Vissa fläckar som ex banan är väldigt svåra att få bort om man har tvättat fläcken i varmt vatten. Däremot går den enkelt bort i vanligt kallt vatten. Har fläcken satt sig så har SODASAN hjälpsamma ekologiska produkter för fläckborttagning.

SODASANs medel för fläckborttagning innehåller inga klorinbaserade blekmedel eller klorfrigörande kemikalier och inte heller optiska vitmedel eller blekaktiverandeämnen (ex TAED) från petrokemin. SODASANs produkter innehåller inte heller några färgämnen eller konserveringsmedel och är fria från GMO, fosfater och enzymer. Och alla produkter är dermatologiskt testade, men inte på djur.

Om du vill veta mer om fläckar och hur du kan få bort dem så hittar du en hel del information under rubriken MER OM - Fläckborttagning

 

Stain remedy

Originalet - Galltvålen från SODASAN
19 SEK
Art nr. SO0074-1
Originalet - Galltvålen från SODASAN
39 SEK
Art nr. SO1803-1
En praktisk sak för smutsiga skjortkragar.
39 SEK
Art nr. SO1809-1
För vita och färgäkta textilier såsom bomull, lin, hampa och blandade material.
46 SEK
Art nr. SO5506-1

Leverans innan jul

GOD JUL

Beställ senast torsdagen den 13 december om du vill få leverans innan jul.

Minsta ordervärde

Bästa kund. Vi har nu infört ett lägsta ordervärde som vi kan hantera. Du behöver handla för minst 200 kr för att vi ska kunna hantera din order. Men hos flera av våra återförsäljare på nätet kan du handa, till och med fraktfritt. Du kan också be din lokala handlare ta hem SODASAN. Meddela oss gärna (info@relfie.se) vilken butik du pratat med så ska vi göra vad vi kan för att få SODASAN nära dig.

Betalsätt

    

Frakt 59 kr

DHL

OBS!

TA ALLTID MED DIG LEGITIMATION NÄR DU HÄMTAR DITT PAKET!

Leveransadress

Hej käre kund! Kanske vill du få ditt paket skickat till en DHL Service Point som inte ligger närmast din bostad men nära din arbetsplats till exempel. Du kan lätt hitta ett utdelningsställe som passar dig bäst genom att klicka på länken längst ner. Skriv i rutan "Extra meddelande till butiken" vart vi ska skicka dina beställda varor.

Klicka på länken för att få upp alla DHL Service Point: 

http://locator.dpst.dhl.com/Partners/ DHL2/SearchForm_sv-SE.aspx?Country=SE

Våra förpackningar återvinns

Förpacknings & Tidningsinsamlingen

Ge bort ett presentkort

Presentkort

Tvättmedlet för dig som tränar

Nyhet för alla sportaktiva