Produkter   » Tvätt » Sköljmedel

Sköljmedel

SODASANs ekologiska sköljmedel tar effektivt bort tvättmedelsrester och gör tvätten ren och mjuk med en fin naturlig doft. Även färgerna fräschas upp. Tvätten är efter torkningen smidig och lätt att stryka. SODASANs ekologiska sköljmedel passar till alla sorterts textilier, även de känsliga som ull och siden.

Moderna tvättmaskiner förbrukar allt mindre vatten, vilket innebär att det sköljs mindre och rester av tvättmedel riskerar att stanna kvar i tvätten. SODASANs ekologiska sköljmedel är inte utformade som ett klassiskt sköljmedel som lägger sig på fibrerna och omsluter dem. Det tar istället bort rester av tvättmedel och kalkavlagringar ur fibrerna som sedan känns mjuka och sköna mot huden, utan att riskera att irritera den.

Citronsyra har ett mycket lågt pH-värde och har därför egenskapen att neutralisera alkaliska tvättmedelrester och kalk som kan finnas kvar i textilierna. Därför är SODASANs ekologiska sköljmedel väl lämpade för personer med allergier eller känslig hud.

Gör din värld lite mjukare...
42 SEK
Art nr. SO1606-1
Mjukt och skönt mot din hud och gott för näsan...
46 SEK
Art nr. SO1610-1

Leverans innan jul

GOD JUL

Beställ senast torsdagen den 13 december om du vill få leverans innan jul.

Minsta ordervärde

Bästa kund. Vi har nu infört ett lägsta ordervärde som vi kan hantera. Du behöver handla för minst 200 kr för att vi ska kunna hantera din order. Men hos flera av våra återförsäljare på nätet kan du handa, till och med fraktfritt. Du kan också be din lokala handlare ta hem SODASAN. Meddela oss gärna (info@relfie.se) vilken butik du pratat med så ska vi göra vad vi kan för att få SODASAN nära dig.

Betalsätt

    

Frakt 59 kr

DHL

OBS!

TA ALLTID MED DIG LEGITIMATION NÄR DU HÄMTAR DITT PAKET!

Leveransadress

Hej käre kund! Kanske vill du få ditt paket skickat till en DHL Service Point som inte ligger närmast din bostad men nära din arbetsplats till exempel. Du kan lätt hitta ett utdelningsställe som passar dig bäst genom att klicka på länken längst ner. Skriv i rutan "Extra meddelande till butiken" vart vi ska skicka dina beställda varor.

Klicka på länken för att få upp alla DHL Service Point: 

http://locator.dpst.dhl.com/Partners/ DHL2/SearchForm_sv-SE.aspx?Country=SE

Våra förpackningar återvinns

Förpacknings & Tidningsinsamlingen

Ge bort ett presentkort

Presentkort

Tvättmedlet för dig som tränar

Nyhet för alla sportaktiva