Produkter   » Skurtrasa

Linfält i VäxboSkurtrasor

De som lärt sig uppskatta vår disktrasa kommer även att gilla skurtrasan som har samma vackra uttryck och goda funktion. Den är utmärkt som skurtrasa till golvet, halltrasa vid snö, slask och regn, “hundtrasa” efter härliga promenader i skog och mark.

Från Växbo Lin i Bollnäs, Hälsingland kommer våra fina skurtrasor. Och just i Växbo finns landets bäst bevarade miljöer från linberedningens glansdagar. De små linberedningsverken vid Trolldalen vittnar om den linodlande allmogens nyttjande av vattenkraften. På denna historiska mark och med detta kulturarv i ryggen startades Växbo Lin 1989. Till en början var produktionen enbart inriktad på spinning men efter några år startade även linneväveriet. Alla produkter är vävda i 100% lin. En unik hantverkstradition.

Skurtrasan är vävd i en teknik som gör den porös och smidig. Med riktiga stadkanter och fåll i två sidor. Lin har den unika egenskapen att absorbera fukt bättre och sedan torka snabbare än något annat naturmaterial. En skurtrasa i hellinne absorberar effektivt och det går att torka riktigt torrt. Lika bra för traditionell såpskurning av obehandlat trägolv, som vanlig avtorkning av alla sorters golv. När det behövs maskintvättas linneskurtrasan i 60° alternativt kokas i en kastrull med vatten på spisen. Linet kommer från naturen, så när trasan gjort sitt läggs den på komposten. Det finns också en hängare som gör det enklare att hänga upp disktrasan på tork.

Lin absorberar fukt bättre och torkar snabbare än något annat naturmaterial. Tvättas i 60° och kompostera...
128 SEK
Art nr. VL99-13
Lika bra vid traditionell såpskurning av obehandlat trägolv som vid avtorkning av alla sorters golv.
128 SEK
Art nr. VL99-12

Minsta ordervärde

Bästa kund. Vi har nu infört ett lägsta ordervärde som vi kan hantera. Du behöver handla för minst 200 kr för att vi ska kunna hantera din order. Men hos flera av våra återförsäljare på nätet kan du handa, till och med fraktfritt. Du kan också be din lokala handlare ta hem SODASAN. Meddela oss gärna (info@relfie.se) vilken butik du pratat med så ska vi göra vad vi kan för att få SODASAN nära dig.

Eva & Pernilla

Betalsätt

    

Frakt 59 kr

DHL

OBS!

TA ALLTID MED DIG LEGITIMATION NÄR DU HÄMTAR DITT PAKET!

Leveransadress

Hej käre kund! Kanske vill du få ditt paket skickat till en DHL Service Point som inte ligger närmast din bostad men nära din arbetsplats till exempel. Du kan lätt hitta ett utdelningsställe som passar dig bäst genom att klicka på länken längst ner. Skriv i rutan "Extra meddelande till butiken" vart vi ska skicka dina beställda varor.

Klicka på länken för att få upp alla DHL Service Point: 

http://locator.dpst.dhl.com/Partners/ DHL2/SearchForm_sv-SE.aspx?Country=SE

Våra förpackningar återvinns

Förpacknings & Tidningsinsamlingen

Ge bort ett presentkort

Presentkort

Tvättmedlet för dig som tränar

Nyhet för alla sportaktiva