Produkter   » Tvätt » Tvättmedel pulver

Lille pojken är gladTvättmedel pulver              

SODASANs koncept för tvätt är uppbyggt i ett modulsystem, med produkter framtagna för att samspela med eller i vissa fall komplettera varandra. På så sätt belastas inte avloppsvattnet och därmed miljön onödigt mycket.

Målet är att man skall använda en minimal mängd, men ändå uppnå bästa tvättresultat. Detta tänk genomsyrar hela sortimentet.  

SODASAN Tvättmedel pulver är tillverkade av ekologisk vegetabilisk tvål av hög kvalitet som gör tvätten angenämt mjuk och ger den en naturligt fin doft. De är skonsamma mot textilier och snäll mot huden.

Tvätten får en fin svag doft av rena eteriska oljor, förutom produkterna i Sensitiv-serien som har en svag doft från den vegetabilisk tvålen. Produkterna innehåller inga färgämnen eller konserveringsmedel och är fria från GMO, fosfater och enzymer. SODASANs alla produkter är dermatologiskt testade, men inte på djur.

Läs gärna våra tvätt-tips under fliken "MER OM": Att tvätta med tvåltvättmedel

Full tvätteffekt för vita & färgäkta textilier.
99 SEK
Art nr. SO5050-1
För de minsta älsklingarna och alla med känslig hud.
99 SEK
Art nr. SO5040-1
Tvättar skonsamt & rent utan blekmedel.
340 SEK
Art nr. SO0051-1
För de minsta älsklingarna och alla med känslig hud.
340 SEK
Art nr. SO5016-1

Leverans innan jul

GOD JUL

Beställ senast torsdagen den 13 december om du vill få leverans innan jul.

Minsta ordervärde

Bästa kund. Vi har nu infört ett lägsta ordervärde som vi kan hantera. Du behöver handla för minst 200 kr för att vi ska kunna hantera din order. Men hos flera av våra återförsäljare på nätet kan du handa, till och med fraktfritt. Du kan också be din lokala handlare ta hem SODASAN. Meddela oss gärna (info@relfie.se) vilken butik du pratat med så ska vi göra vad vi kan för att få SODASAN nära dig.

Betalsätt

    

Frakt 59 kr

DHL

OBS!

TA ALLTID MED DIG LEGITIMATION NÄR DU HÄMTAR DITT PAKET!

Leveransadress

Hej käre kund! Kanske vill du få ditt paket skickat till en DHL Service Point som inte ligger närmast din bostad men nära din arbetsplats till exempel. Du kan lätt hitta ett utdelningsställe som passar dig bäst genom att klicka på länken längst ner. Skriv i rutan "Extra meddelande till butiken" vart vi ska skicka dina beställda varor.

Klicka på länken för att få upp alla DHL Service Point: 

http://locator.dpst.dhl.com/Partners/ DHL2/SearchForm_sv-SE.aspx?Country=SE

Våra förpackningar återvinns

Förpacknings & Tidningsinsamlingen

Ge bort ett presentkort

Presentkort

Tvättmedlet för dig som tränar

Nyhet för alla sportaktiva