Jag har barn

Barn är underbara...

Barn som leker med boll comicDe leker, skapar, lär och utvecklas. Vissa barn är mer företagsamma än andra. Att de leker ute vill man så klart uppmuntra. Men ibland är det lätt att bli matt när man ser resultatet... Smutsiga kläder exempelvis. Igen... Man vill ju inte att kläderna skall styra leken, men det är inte bara lera från topp till tå som kan bli en utmaning för kläderna.

Även själva tvätten kan slita på både textilien och funktionen i plaggen. Visste du att det ekologiska tvättmedlet SODASAN Aktiv SPORT är effektivt utan att påverka funktionen i kläderna? Använd den när du tvättar exempelvis overallen så håller den längre. För vad gör väl mer ont i hjärtat än när du upptäcker att kläderna tappat sin funktion och din lilla älskling är blöt inpå kroppen... Och du, det bästa av allt är att alla produkter från SODASAN är snälla mot vår planet, som vi faktiskt har till låns från våra små...

FjärrilAlla ekologiska produkter från SODASAN är snälla mot både stora och små. För de allra minsta älsklingarna finns en sensitiv-serie av produkter, som är helt fria från doftämnen. Vi rekommenderar föräldrar att tvätta bebisens plagg med antingen pulvertvättmedlet SODASAN COMFORT Sensitiv eller det flytande tvättmedlet SODASAN COLOR Sensitiv. Den flytande tvålen SODASAN LIQUID Sensitiv är mycket vänlig mot känslig hud.

 

Bli av med lukten men behåll funktionen i träningskläderna
89 SEK
Slut i lager
Art nr. SO1550-1
Rekommenderas särskilt för känslig hud. Från SODASAN kommer denna sköna tvål som är lika bra att tvätta h...
39 SEK
Art nr. SO7536-1
Speciellt lämplig för små barn och alla med känslig hud eller doftallergi.
23 SEK
Art nr. SO7912-1
För de minsta älsklingarna och alla med känslig hud.
89 SEK
Art nr. SO1530-1
För de minsta älsklingarna och alla med känslig hud.
99 SEK
Art nr. SO5040-1
Mild och skonsam rengöring för alla torkbara ytor såsom trä, plast, sten, vinyl, laminat, kakel mm.
54 SEK
Art nr. SO3506-1
Drygt diskmedel som diskar rent, speciellt lämpligt för känslig hud.
34 SEK
Art nr. SO2356-1

Leverans innan jul

GOD JUL

Beställ senast torsdagen den 13 december om du vill få leverans innan jul.

Minsta ordervärde

Bästa kund. Vi har nu infört ett lägsta ordervärde som vi kan hantera. Du behöver handla för minst 200 kr för att vi ska kunna hantera din order. Men hos flera av våra återförsäljare på nätet kan du handa, till och med fraktfritt. Du kan också be din lokala handlare ta hem SODASAN. Meddela oss gärna (info@relfie.se) vilken butik du pratat med så ska vi göra vad vi kan för att få SODASAN nära dig.

Betalsätt

    

Frakt 59 kr

DHL

OBS!

TA ALLTID MED DIG LEGITIMATION NÄR DU HÄMTAR DITT PAKET!

Leveransadress

Hej käre kund! Kanske vill du få ditt paket skickat till en DHL Service Point som inte ligger närmast din bostad men nära din arbetsplats till exempel. Du kan lätt hitta ett utdelningsställe som passar dig bäst genom att klicka på länken längst ner. Skriv i rutan "Extra meddelande till butiken" vart vi ska skicka dina beställda varor.

Klicka på länken för att få upp alla DHL Service Point: 

http://locator.dpst.dhl.com/Partners/ DHL2/SearchForm_sv-SE.aspx?Country=SE

Våra förpackningar återvinns

Förpacknings & Tidningsinsamlingen

Ge bort ett presentkort

Presentkort

Tvättmedlet för dig som tränar

Nyhet för alla sportaktiva