Blogg RSS för Blogg

Sida 3 av 3. Visar 4 av 14 poster.
[ Föregående ] 1 2 (3) [Nästa]

Har du städat bort julen?

Datum: 2015-01-14 19:24
Författare: Pernilla Wikström

Vi hoppas att ni alla hade möjlighet att njuta av lite ledighet i jul- och nyårshelgen och att ni kunde släppa alla måsten, som många av oss är så duktiga på att sätta upp.

Igår skulle julen dansas ut, enligt traditionen. Vi har bra och effektiva rengöringsmedel som rengör ditt hem på ett naturligt sätt. Utsätt inte dina nära och kära för onödiga kemikaler på golv och ytor i ditt hem. Tänk på att vår hud släpper in ämnen i kroppen.

Ekologiska ALLRENGÖRING Sensitiv från SODASAN är ett universellt användbart rengöringsmedel som tar bort hushållets smuts från alla ytor och ger ett hygieniskt rent resultat med en lätt, fräsch och naturlig doft. Naturen är god!

Ekologiskt ALLRENGÖRING Sensitiv från SODASAN


Vi har tagit hem Sodasan till Sverige!

Datum: 2014-12-08 20:40
Författare: Pernilla Wikström

Bloggen Naturligt Snygg

 

Journalisten Hanna driver bloggen "Naturligt Snygg" som flera år i rad har blivit utsedd till årets bästa gröna blogg.

I blogginlägget "Beauty Battle - Ekologiska Handtvålar" testar Hanna olika ekologiska handtvålar, däribland Sodasans flytande Liquid Citron & Oliv tvål och hon skriver att det är en "enkel flaska, ingen glamourös variant direkt, men tvålen är jättebra. Doftar fantastiskt fräscht av citron! Lagom seg konsistens, löddrar fint och gör händerna rena utan att torka ut. Inga nasties i INCI. Prisvärd! Vem tar hem Sodasan till Sverige?"

Så till Hanna och alla andra kan vi nu med glädje svara: Vi har tagit hem Sodasan till Sverige!

Psst... om du inte gillar utseendet på flaskan så finns den även som REFILL om du vill fylla din egna tvålpump som passar i just ditt badrum. - Och du förresten, tvålen är lika skön som duschtvål!


Söndagsnöje

Datum: 2014-11-30 14:32
Författare: Eva Niklaus

Käre kund och läsare!

På sista söndagen i november är det skönt att sitta hemma i värmen, tänka lite och teckna en stund. Vi som bor i Vintergatan på Tellus kommer snart få uppleva vintern. Har alla syltat och staplat ved? Jag ser fram emot att snöflingorna virvlar kring mitt huvud.

Jag tänkte på att Pernilla och jag säljer varor som får certifieringen av The Vegan Society .

För vem är det viktigt att städa och tvätta "vegan"? Bara för en viss krets utvalda? Människor som verkar komma från ett annat stjärnsystem, Lyra, och har stjärnan VEGA som sin sol? Alltså verkligen väldigt bortkomna människor - Veganer?

Jag vill inte skriva så mycket om saken. Ni får gärna läsa på vår hemsida vår lilla sammanfattning över certifieringen och varför Sodasan tar det så på allvar. Och varför vi på Relfie tycker att det är bra.

Jag gillar skämta lite och har tecknat en liten bild som talar sitt eget språk. Hälsar Eva

 

        Animals go vegan


Välkomna

Datum: 2014-11-29 00:50
Författare: Relfie

Idag slår vi upp portarna till vår e-handel!

Vill du använda riktigt bra produkter när du tvättar och städar?

Är miljön en viktig fråga för dig?

Vill du vara delaktig i en positiv utveckling för oss alla och vår jord?

Välkommen in i vår butik och handla erkänt bra produkter som tar ett seriöst ansvar för miljön.


Sida 3 av 3. Visar 4 av 14 poster.
[ Föregående ] 1 2 (3) [Nästa]

Minsta ordervärde

Bästa kund. Vi har nu infört ett lägsta ordervärde som vi kan hantera. Du behöver handla för minst 200 kr för att vi ska kunna hantera din order. Men hos flera av våra återförsäljare på nätet kan du handa, till och med fraktfritt. Du kan också be din lokala handlare ta hem SODASAN. Meddela oss gärna (info@relfie.se) vilken butik du pratat med så ska vi göra vad vi kan för att få SODASAN nära dig.

Betalsätt

    

Frakt 59 kr

DHL

OBS!

TA ALLTID MED DIG LEGITIMATION NÄR DU HÄMTAR DITT PAKET!

Leveransadress

Hej käre kund! Kanske vill du få ditt paket skickat till en DHL Service Point som inte ligger närmast din bostad men nära din arbetsplats till exempel. Du kan lätt hitta ett utdelningsställe som passar dig bäst genom att klicka på länken längst ner. Skriv i rutan "Extra meddelande till butiken" vart vi ska skicka dina beställda varor.

Klicka på länken för att få upp alla DHL Service Point: 

http://locator.dpst.dhl.com/Partners/ DHL2/SearchForm_sv-SE.aspx?Country=SE

Våra förpackningar återvinns

Förpacknings & Tidningsinsamlingen

Ge bort ett presentkort

Presentkort

Tvättmedlet för dig som tränar

Nyhet för alla sportaktiva