Produkter   » Rengöring » Produkt
ekologisk VEGETABILISK SÅPA 1 L - SODASAN

ekologisk Vegetabilisk SÅPA 1 L - SODASAN

ekologisk VEGETABILISK SÅPA 1 L - SODASAN

Ekologisk VEGETABILISK SÅPA från SODASAN tar tillförlitlig bort hushållets smuts, ger ett hygieniskt rent resultat och lämnar en vårdande skyddsfilm på ytorna. Ekologisk VEGETABILISK SÅPA från SODASAN med sin neutrala doft av naturlig såpa används till alla obehandlade golv. Såpan är speciellt lämplig till öppenporiga trägolv, kakel, laminat, linoleum och för känsliga ytor såsom marmor och natursten. Såpan kan även användas för tovning av ull.

Vid hårt eller mycket hårt vatten kan städvattnet se mjölkigt ut eftersom kalktvål bildas, men det påverkar inte rengörings- eller vårdeffekten av ytan.

Bra för människan

Tillverkad av ekologiska vegetabiliska oljor av hög kvalité
Kan användas på alla släta torkbara ytor
Bildar en naturligt skyddande film på ytan
Inga tillsatta dofter, färgämnen eller konserveringsmedel

Bra för miljön

Ekologisk VEGETABILISK SÅPA från SODASAN innehåller uteslutande vegetabilisk såpa som rengöringsämne. Den är snabbt och fullständigt biologiskt nedbrytbar. Såpan tillverkas i en speciellt utvecklad lågtemperatur förtvålningsprocess. Produktionen är CO₂ neutral. Tillverkningen sker enbart med energi levererat av Greenpeace och är till 100 % fri från kärnkraft.

Certifiering

Certifierat av ECOCERT, EcoGarantie och Vegan Society.

 EcocertVegan Society logo 


Dosering

För normalt smutsad yta använd ca 2 msk (25 ml) till 5 L vatten. Öka doseringen till 50 ml vid tuff smuts eller om vattnet har en hög hårdhetsgrad.


Innehållsförteckning

Vatten, ekologisk vegetabilisk såpa, etanol, citrater, glycerin.

100 % av alla ingredienserna är av naturligt ursprung.

17 % av alla ingredienser från ekologisk odling.

pH-värde

9,4 – 10,2


Miljöinformation

I ekologisk VEGETABILISK SÅPA från SODASAN är alla ingredienser vegetabiliskt baserade och snabbt och fullständigt biologisk nedbrytbara (OECD). Eftersom tvål omedelbart fäller ut i avloppsvatten och förändras till inaktiv kalktvål anses den vara omedelbart nedbruten (primär nedbrytning). Den fullständiga nedbrytningen till koldioxid och vatten (sekundär nedbrytning) sker inom några timmar, utan belastning på miljön.

ekologisk VEGETABILISK SÅPA 1 L - SODASAN

Tack!

"Tack för att du handlar denna produkt från SODASAN! Därmed bidrar du aktivt till att minska miljöpåverkan och de globala klimatförändringarna och hjälper även till att bevara den naturliga mångfalden och ett värdefullt livsrum för oss alla och våra barn."

             Hälsningar Jürgen Hack, grundare av SODASAN

ekologisk VEGETABILISK SÅPA 1 L - SODASAN

Naturlig rengöring av golv, såsom obehandlat trägolv, kakel, marmor, laminat och linoleum mm.
ekologisk VEGETABILISK SÅPA 1 L - SODASAN
ekologisk VEGETABILISK SÅPA 1 L - SODASAN
Fabrikat: Sodasan
49 SEK/st
Sodasan

Tillbaka

Leverans innan jul

GOD JUL

Beställ senast torsdagen den 13 december om du vill få leverans innan jul.

Minsta ordervärde

Bästa kund. Vi har nu infört ett lägsta ordervärde som vi kan hantera. Du behöver handla för minst 200 kr för att vi ska kunna hantera din order. Men hos flera av våra återförsäljare på nätet kan du handa, till och med fraktfritt. Du kan också be din lokala handlare ta hem SODASAN. Meddela oss gärna (info@relfie.se) vilken butik du pratat med så ska vi göra vad vi kan för att få SODASAN nära dig.

Betalsätt

    

Frakt 59 kr

DHL

OBS!

TA ALLTID MED DIG LEGITIMATION NÄR DU HÄMTAR DITT PAKET!

Leveransadress

Hej käre kund! Kanske vill du få ditt paket skickat till en DHL Service Point som inte ligger närmast din bostad men nära din arbetsplats till exempel. Du kan lätt hitta ett utdelningsställe som passar dig bäst genom att klicka på länken längst ner. Skriv i rutan "Extra meddelande till butiken" vart vi ska skicka dina beställda varor.

Klicka på länken för att få upp alla DHL Service Point: 

http://locator.dpst.dhl.com/Partners/ DHL2/SearchForm_sv-SE.aspx?Country=SE

Våra förpackningar återvinns

Förpacknings & Tidningsinsamlingen

Ge bort ett presentkort

Presentkort

Tvättmedlet för dig som tränar

Nyhet för alla sportaktiva