Produkter   » Rengöring » Produkt
ekologisk VINÄGER RENGÖRING 1 L - SODASAN

ekologisk VINÄGER RENGÖRING 1 L - SODASAN

ekologisk VINÄGER RENGÖRING 1 L - SODASAN

Ekologisk VINÄGER RENGÖRING från SODASAN används för en grundlig rengöring i kök och badrum. Den tar också bort dålig lukt i t ex kylskåp och gör hygieniskt rent. Syran tar effektivt bort kalk- och vattenfläckar på exempelvis kakel och inredning.

OBS! Precis som med alla rengöringsmedel som innehåller sura ämnen, bör ekologisk VINÄGER RENGÖRING inte användas på kalkhaltiga ytor såsom marmor. På dessa ytor används med fördel ekologisk APELSIN RENGÖRING eller ekologisk VEGETABILISK SÅPA från SODASAN.

Bra för människan

Ekologisk vinäger
Binder dålig lukt
Inga färgämnen eller konserveringsmedel

Bra för miljön

Den dåliga lukten tas bort med hjälp av organisk vinäger. Produktionen är CO₂ neutral. Tillverkningen sker enbart med energi levererat av Greenpeace och är till 100 % fri från kärnkraft.

Certifiering

Certifierat av ECOCERT, EcoGarantie och Vegan Society.

 EcocertVegan Society logo 


Dosering

Blanda 1 dl i 10 liter vatten. Vid hårt smutsade ytor kan ekologisk VINÄGER RENGÖRING från SODASAN appliceras outspädd på en trasa. Skölj sedan noggrant. Upprepa behandlingen om så behövs.


Innehållsförteckning

Vatten, ekologisk vinäger, sockertensider (icke joniska tensider), citrater.

100 % av alla ingredienserna är av naturligt ursprung.

15 % av ingredienserna från ekologisk odling.

pH-värde

2,2 – 3,0


Miljöinformation

Alla ingredienser är vegetabiliskt baserade och snabbt och fullständigt biologisk nedbrytbara (OECD). Sockertensider framställs av socker, stärkelse och kokosfett och är, näst efter tvål, de rengöringsråvaror som har den bästa nedbrytningsförmågan och anses lätt nedbrytbara enligt OECD. De har även i hårt vatten en mycket bra rengöringseffekt.

ekologisk VINÄGER RENGÖRING 1 L - SODASAN

Tack!

"Tack för att du handlar denna produkt från SODASAN! Därmed bidrar du aktivt till att minska miljöpåverkan och de globala klimatförändringarna och hjälper även till att bevara den naturliga mångfalden och ett värdefullt livsrum för oss alla och våra barn."

             Hälsningar Jürgen Hack, grundare av SODASAN

ekologisk VINÄGER RENGÖRING 1 L - SODASAN

Gör hygieniskt rent i kök och badrum. Tar bort dålig lukt i ex kylskåp och sanitetsutrustning.
ekologisk VINÄGER RENGÖRING 1 L - SODASAN
ekologisk VINÄGER RENGÖRING 1 L - SODASAN
Fabrikat: Sodasan
53 SEK/st
Sodasan

Tillbaka

Minsta ordervärde

Bästa kund. Vi har nu infört ett lägsta ordervärde som vi kan hantera. Du behöver handla för minst 200 kr för att vi ska kunna hantera din order. Men hos flera av våra återförsäljare på nätet kan du handa, till och med fraktfritt. Du kan också be din lokala handlare ta hem SODASAN. Meddela oss gärna (info@relfie.se) vilken butik du pratat med så ska vi göra vad vi kan för att få SODASAN nära dig.

Betalsätt

    

Frakt 59 kr

DHL

OBS!

TA ALLTID MED DIG LEGITIMATION NÄR DU HÄMTAR DITT PAKET!

Leveransadress

Hej käre kund! Kanske vill du få ditt paket skickat till en DHL Service Point som inte ligger närmast din bostad men nära din arbetsplats till exempel. Du kan lätt hitta ett utdelningsställe som passar dig bäst genom att klicka på länken längst ner. Skriv i rutan "Extra meddelande till butiken" vart vi ska skicka dina beställda varor.

Klicka på länken för att få upp alla DHL Service Point: 

http://locator.dpst.dhl.com/Partners/ DHL2/SearchForm_sv-SE.aspx?Country=SE

Våra förpackningar återvinns

Förpacknings & Tidningsinsamlingen

Ge bort ett presentkort

Presentkort

Tvättmedlet för dig som tränar

Nyhet för alla sportaktiva