Produkter   » Rengöring » Produkt
ekologisk WC Rent 750 ml - SODASAN


ekologisk WC Rent 750 ml - SODASAN

Använd ekologisk WC RENT från SODASAN för en noggrann rengöring av wc-stol och urinoar. Ekologiska WC RENT tar bort skadliga rester och avlagringar. Eftersom citronsyra har ett väldigt lågt pH-värde så kan det lösa kalkavlagringar, och sockertensiden hjälper till att ta bort smutsen. Förtjockningsämnet Xantan gör att rengöringsmedlet fäster på ytan som skall rengöras och börja verka. Ekologiska WC RENT är utformad som en wc-anka. Rengöringsmedlet doftar naturligt fräscht och inte kemikalie-fränt.

Bra för människan

Gör effektivt rent i wc-stolen
Naturligt fräsch doft
Inga färgämnen eller konserveringsmedel

Bra för miljön

Det aktiva ämnet i ekologiska WC RENT från SODASAN består av citronsyra, vilket är en snabbt och fullständigt nedbrytbar substans. Produktionen är CO₂ neutral. Tillverkningen sker enbart med energi levererat av Greenpeace och är till 100 % fri från kärnkraft.

Certifiering

Certifierat av ECOCERT och Vegan Society.

 EcocertVegan Society logo  


Dosering

Applicera ekologiska WC RENT från SODASAN direkt under wc-stolens kant och rengör med wc-borsten. Låt verka en stund och spola sedan rent. Vid väldigt smutsig wc, låt verka över natten.


Innehållsförteckning

Vatten, citronsyra, trinatriumcitrat, icke jonisk tensid (sockertensider), anjonisk tensid (koksfettalkoholsulfat), xantan, eteriska oljor med naturliga beståndsdelarna d-limonen, linalool, geranoil, citral.

100 % av alla ingredienserna är av naturligt ursprung.

pH-värde

3,3 – 3,7


Miljöinformation

Alla ingredienserna i ekologisk WC RENT från SODASAN är vegetabiliskt baserade och snabbt och fullständigt biologisk nedbrytbara (OECD). Fettalkoholsulfater och sockertensider framställs av socker, stärkelse och kokosfett och är, näst efter tvål, de rengöringsråvaror som har den bästa nedbrytningsförmågan och anses lätt nedbrytbara enligt OECD. De har även i hårt vatten en mycket bra rengöringseffekt.

ekologisk WC Rent 750 ml - SODASAN

Tack!

"Tack för att du handlar denna produkt från SODASAN! Därmed bidrar du aktivt till att minska miljöpåverkan och de globala klimatförändringarna och hjälper även till att bevara den naturliga mångfalden och ett värdefullt livsrum för oss alla och våra barn."

             Hälsningar Jürgen Hack, grundare av SODASAN

ekologisk WC Rent 750 ml - SODASAN

Hygieniskt rent och fräscht. Effektivt mot kalk och smuts.
ekologisk WC Rent 750 ml - SODASAN
ekologisk WC Rent 750 ml - SODASAN
Fabrikat: Sodasan
43 SEK/st
Sodasan

Tillbaka

Minsta ordervärde

Bästa kund. Vi har nu infört ett lägsta ordervärde som vi kan hantera. Du behöver handla för minst 200 kr för att vi ska kunna hantera din order. Men hos flera av våra återförsäljare på nätet kan du handa, till och med fraktfritt. Du kan också be din lokala handlare ta hem SODASAN. Meddela oss gärna (info@relfie.se) vilken butik du pratat med så ska vi göra vad vi kan för att få SODASAN nära dig.

Betalsätt

    

Frakt 59 kr

DHL

OBS!

TA ALLTID MED DIG LEGITIMATION NÄR DU HÄMTAR DITT PAKET!

Leveransadress

Hej käre kund! Kanske vill du få ditt paket skickat till en DHL Service Point som inte ligger närmast din bostad men nära din arbetsplats till exempel. Du kan lätt hitta ett utdelningsställe som passar dig bäst genom att klicka på länken längst ner. Skriv i rutan "Extra meddelande till butiken" vart vi ska skicka dina beställda varor.

Klicka på länken för att få upp alla DHL Service Point: 

http://locator.dpst.dhl.com/Partners/ DHL2/SearchForm_sv-SE.aspx?Country=SE

Våra förpackningar återvinns

Förpacknings & Tidningsinsamlingen

Ge bort ett presentkort

Presentkort

Tvättmedlet för dig som tränar

Nyhet för alla sportaktiva