Produkter   » Tvätt » Sköljmedel » Produkt
ekologiskt DOFT & VÅRD Sköljmedel 750 ml - SODASAN

ekologiskt DOFT & VÅRD Sköljmedel 750 ml - SODASAN

ekologiskt DOFT & VÅRD Sköljmedel 750 ml - SODASAN

Ekologisk DOFT & VÅRD Sköljmedel från SODASAN innehåller ekologisk Aloe Vera och sojalecitin som går in i textilien och vårdar fibrerna. Sköljmedlet är väl lämpat för personer med känslig hud och kan användas för alla textilier, även de känsliga. Eteriska oljor såsom lavendel, ros, magnolia och pelargon ger dina textilier en angenämt fin doft. Tvätten är efter torkningen smidig och lätt att stryka och får en behaglig doft av magnolia.

Moderna tvättmaskiner förbrukar allt mindre vatten, vilket innebär att det sköljs mindre och rester av tvättmedel riskerar att stanna kvar i tvätten.

Det ekologiska sköljmedlet DOFT & VÅRD från SODASAN är inte utformat som ett klassiskt sköljmedel som lägger sig fibrerna och omsluter dem, utan tar bort rester av tvättmedel och kalkavlagringar ur fibrerna som sedan känns mjuka och sköna mot huden, utan att riskera att irritera den.

Bra för människan

Tar bort tvättmedelsrester ur tvätten
Ekologisk Aloe Vera vårdar fibrerna i tvätten
Lämplig för känslig hud
Naturligt fin magnoliadoft av rena eteriska oljor

Bra för miljön

Det ekologiska sköljmedlet DOFT & VÅRD från SODASAN innehåller inga svårt nedbrytbara kationiska tensider eller enzymer. Alla ingredienser är av vegetabiliskt ursprung och nedbrytningen sker snabbt och fullständigt (OECD). Produktionen är CO₂ neutral. Tillverkningen sker enbart med energi levererat av Greenpeace och är till 100 % fri från kärnkraft.

Certifiering
Certifierat av ECOCERT, EcoGarantie och Vegan Society.

 EcocertVegan Society logo 


Dosering

Maskintvätt: 1 kapsyl (35ml) hälls i tvättmaskinens fack för sköljmedel. Öka doseringen med upp till 2 kapsyler om intensivare doft önskas på tvätten. Gäller för en maskin på 4-5 kg tvätt och oavsett vattnets hårdhetsgrad

Handtvätt: ½ kapsyl (18 ml) i sista sköljvattnet ger en fin doft. Öka doseringen till 1 kapsyl om intensivare doft önskas.


Innehållsförteckning

Vatten, alkohol, naturlig parfymolja, gerniol, limonen, linalool, citronellol, citral; lecitin, xantan, sockertensid (icke jonisk tensid), citrater, Aloe Vera

100% av alla ingredienserna är av naturligt ursprung.

pH-värde

4,0 – 4,2


Miljöinformation

Alla ingredienserna i det ekologiska sköljmedlet DOFT & VÅRD från SODASAN är och snabbt och fullständigt biologiskt nedbrytbara (OECD). Eftersom tvål omedelbart fäller ut i avloppsvatten och förändras till inaktiv kalktvål anses den vara omedelbart nedbruten (primär nedbrytning). Den fullständiga nedbrytningen till koldioxid och vatten (sekundär nedbrytning) sker inom några timmar, utan belastning på miljön. Soda och silikater är naturliga mineraler och behöver inte nedbrytas. Polyaspartat är ett proteinämne som finns naturligt i snäckskal. Polyaspartat som används i denna produkt härrör inte direkt från naturen, utan tillverkas istället syntetiskt i en sluten krets och är helt biologiskt nedbrytbart utan belastning på miljön.                                        

ekologiskt DOFT & VÅRD Sköljmedel 750 ml - SODASAN

Tack!

"Tack för att du handlar denna produkt från SODASAN! Därmed bidrar du aktivt till att minska miljöpåverkan och de globala klimatförändringarna och hjälper även till att bevara den naturliga mångfalden och ett värdefullt livsrum för oss alla och våra barn."

             Hälsningar Jürgen Hack, grundare av SODASAN

ekologiskt DOFT & VÅRD Sköljmedel 750 ml - SODASAN

Mjukt och skönt mot din hud och gott för näsan...
ekologiskt DOFT & VÅRD Sköljmedel 750 ml - SODASAN
ekologiskt DOFT & VÅRD Sköljmedel 750 ml - SODASAN
Fabrikat: Sodasan
46 SEK/st
Sodasan

Tillbaka

Minsta ordervärde

Lägsta order som vi kan hantera är 200 kr. Men SODASAN kan du även handla hos exempelvis

Apotea.se 

De levererar dessutom fraktfritt.

Betalsätt

    

Frakt 59 kr

DHL

OBS!

TA ALLTID MED DIG LEGITIMATION NÄR DU HÄMTAR DITT PAKET!

Leveransadress

Hej käre kund! Kanske vill du få ditt paket skickat till en DHL Service Point som inte ligger närmast din bostad men nära din arbetsplats till exempel. Du kan lätt hitta ett utdelningsställe som passar dig bäst genom att klicka på länken längst ner. Skriv i rutan "Extra meddelande till butiken" vart vi ska skicka dina beställda varor.

Klicka på länken för att få upp alla DHL Service Point: 

http://locator.dpst.dhl.com/Partners/ DHL2/SearchForm_sv-SE.aspx?Country=SE

Våra förpackningar återvinns

Förpacknings & Tidningsinsamlingen

Ge bort ett presentkort

Presentkort

Tvättmedlet för dig som tränar

Nyhet för alla sportaktiva