Produkter   » Tvätt » Fläckborttagning » Produkt
ekologiskt FLÄCK BORT GEL 200 ml - SODASAN

ekologiskt FLÄCK BORT GEL 200 ml - SODASAN

ekologiskt FLÄCK BORT GEL 200 ml - SODASAN

Ekologiskt FLÄCK BORT GEL från SODASAN används till alla typer av textilier, förutom mycket känsliga och ej färgäkta textilier. Det praktiska borsthuvudet gör det väldigt enkelt att ta bort exempelvis smuts runt skjortkragar. Följ textiliernas skötselråd. Kontrollera textilierna innan användning så att de är färgäkta.

Bra för människan

Praktiskt borsthuvud för enkel fläckborttagning
Gjord av ekologisk vegetabilisk tvål
Inga enzymer eller genmodifierade ingredienser
Inga färgämnen eller konserveringsmedel

Bra för miljön

Det ekologiska fläckborttagningsmedlet FLÄCK BORT GEL från SODASAN består av tvål som tvättaktivt ämne, som är snabbt och fullständigt biologiskt nedbrytbart. Tvålen är tillverkad genom en speciellt utvecklad metod som kallas låg temperaturförtvålning. Alla ingredienser är av vegetabiliskt ursprung och nedbrytningen sker snabbt och fullständigt (OECD). Produktionen är CO₂ neutral. Tillverkningen sker enbart med energi levererat av Greenpeace och är till 100 % fri från kärnkraft.

Certifiering
Certifierat av ECOCERT, EcoGarantie och Vegan Society.

 Ecocert         Vegan Society logo  


Dosering

Fukta fläcken med kallt vatten först och applicera sedan det ekologiska fläckborttagningsmedlet FLÄCK BORT GEL från SODASAN med borsthuvudet på fläcken. Låt verka en kort stund, 5 – 10 minuter. Skölj sedan bort fläckborttagningsmedlet eller tvätta i tvättmaskinen. Om det handlar om envisa fläckar kan proceduren upprepas.


Innehållsförteckning

Vatten, ekologisk tvål av vegetabilisk olja (anjonisk tensid), alkohol (etanol), glycerin, citrater.

100 % av ingredienserna är av naturligt ursprung.

18 % av ingredienserna från ekologisk odling.

pH-värde

10,5 – 11,0


Miljöinformation

Alla ingredienserna i det ekologiska fläckborttagningsmedlet FLÄCK BORT GEL från SODASAN är och snabbt och fullständigt biologiskt nedbrytbara (OECD). Eftersom tvål omedelbart fäller ut i avloppsvatten och förändras till inaktiv kalktvål anses den vara omedelbart nedbruten (primär nedbrytning). Den fullständiga nedbrytningen till koldioxid och vatten (sekundär nedbrytning) sker inom några timmar, utan belastning på miljön.

ekologiskt FLÄCK BORT GEL 200 ml - SODASAN

Tack!

"Tack för att du handlar denna produkt från SODASAN! Därmed bidrar du aktivt till att minska miljöpåverkan och de globala klimatförändringarna och hjälper även till att bevara den naturliga mångfalden och ett värdefullt livsrum för oss alla och våra barn."

             Hälsningar Jürgen Hack, grundare av SODASAN

ekologiskt FLÄCK BORT GEL 200 ml - SODASAN

En praktisk sak för smutsiga skjortkragar.
ekologiskt FLÄCK BORT GEL 200 ml - SODASAN
ekologiskt FLÄCK BORT GEL 200 ml - SODASAN
Fabrikat: Sodasan
39 SEK/st
Sodasan

Tillbaka

Minsta ordervärde

Bästa kund. Vi har nu infört ett lägsta ordervärde som vi kan hantera. Du behöver handla för minst 200 kr för att vi ska kunna hantera din order. Men hos flera av våra återförsäljare på nätet kan du handa, till och med fraktfritt. Du kan också be din lokala handlare ta hem SODASAN. Meddela oss gärna (info@relfie.se) vilken butik du pratat med så ska vi göra vad vi kan för att få SODASAN nära dig.

Betalsätt

    

Frakt 59 kr

DHL

OBS!

TA ALLTID MED DIG LEGITIMATION NÄR DU HÄMTAR DITT PAKET!

Leveransadress

Hej käre kund! Kanske vill du få ditt paket skickat till en DHL Service Point som inte ligger närmast din bostad men nära din arbetsplats till exempel. Du kan lätt hitta ett utdelningsställe som passar dig bäst genom att klicka på länken längst ner. Skriv i rutan "Extra meddelande till butiken" vart vi ska skicka dina beställda varor.

Klicka på länken för att få upp alla DHL Service Point: 

http://locator.dpst.dhl.com/Partners/ DHL2/SearchForm_sv-SE.aspx?Country=SE

Våra förpackningar återvinns

Förpacknings & Tidningsinsamlingen

Ge bort ett presentkort

Presentkort

Tvättmedlet för dig som tränar

Nyhet för alla sportaktiva