Produkter   » Handduk » Produkt
ekologiskt WC RENT POWER GEL 750 ml - SODASAN

ekologiskt WC RENT POWER GEL 750 ml - SODASAN

ekologiskt WC RENT POWER GEL 750 ml - SODASAN

Ekologiskt WC RENT POWER GEL från SODASAN används för en grundlig rengöring av toalettstol och urinoar. Tar tillförlitlig bort oönskade avlagringar och dålig lukt och gör hygieniskt rent. Citronsyran har med sitt mycket låga pH-värde egenskapen att lösa upp avlagringar som fastnat. Sockertensiderna gör så att smutsen släpper från ytan. Förtjockningsmedlet Xantan gör så att gelen fäster på ytan och låter de andra ämnena verka och genomföra rengöringsprocessen.

Bra för människan

Klorofyllen gör att det syns tydligt
Naturligt frisk doft
God vidhäftningsförmåga
Inga konserveringsmedel

Bra för miljön

Effekten i ekologiska WC RENT POWER GEL från SODASAN är baserad på citronsyra som är känd som ett snabbt och helt biologiskt nedbrytbart ämne. Förpackningen är gjord av 100 % återvunnen PET. Produktionen är CO₂ neutral. Tillverkningen sker enbart med energi levererat av Greenpeace och är till 100 % fri från kärnkraft.

Certifiering

Certifierat av ECOCERT, EcoGarantie och Vegan Society.

 EcocertVegan Society logo 


Dosering

Spruta SODASAN WC RENT POWER GEL direkt under toalettstolens kant och fördela den med en borste. Låt verka en kort stund och skölj sedan med vatten. Om toalettstolen är mycket smutsig kan rengöringsgelen få verka över natten.


Innehållsförteckning

Vatten, citronsyra, trinatriumcitrat, kokosfettalkoholsulfat (anjoniska tensider), sockertensider (icke joniska tensider), parfymer, limonen; xantan, klorofyll. 

pH-värde

3,3 – 3,7


Miljöinformation

I ekologiska WC RENT POWER GEL från SODASAN är alla ingredienser växtbaserade och snabbt och fullständigt biologisk nedbrytbara (OECD). Fettalkoholsulfater och sockertensider framställs av socker, stärkelse och kokosfett och är, näst efter tvål, de rengöringsråvaror som har den bästa nedbrytningsförmågan och anses lätt nedbrytbara enligt OECD. De har även i hårt vatten en mycket bra rengöringseffekt.

ekologiskt WC RENT POWER GEL 750 ml - SODASAN

Tack!

"Tack för att du handlar denna produkt från SODASAN! Därmed bidrar du aktivt till att minska miljöpåverkan och de globala klimatförändringarna och hjälper även till att bevara den naturliga mångfalden och ett värdefullt livsrum för oss alla och våra barn."

             Hälsningar Jürgen Hack, grundare av SODASAN

ekologiskt WC RENT POWER GEL 750 ml - SODASAN

Hygienisk rengöring som avkalkar och fräschar upp, med klorofyll som hjälper dig att inte överdosera.
ekologiskt WC RENT POWER GEL 750 ml - SODASAN
ekologiskt WC RENT POWER GEL 750 ml - SODASAN
Fabrikat: Sodasan
46 SEK/st
Sodasan

Tillbaka

Minsta ordervärde

Lägsta order som vi kan hantera är 200 kr. Men SODASAN kan du även handla hos någon av våra återförsäljare på nätet, tex

Apotea.se eller Bodystore.com

De levererar dessutom fraktfritt. Finns inte SODASAN i din lokala butik, så be dem ta hem det. Meddela oss gärna (info@relfie.se) vilken butik du pratat med så ska vi göra vad vi kan för att få SODASAN nära dig.

Betalsätt

    

Frakt 59 kr

DHL

OBS!

TA ALLTID MED DIG LEGITIMATION NÄR DU HÄMTAR DITT PAKET!

Leveransadress

Hej käre kund! Kanske vill du få ditt paket skickat till en DHL Service Point som inte ligger närmast din bostad men nära din arbetsplats till exempel. Du kan lätt hitta ett utdelningsställe som passar dig bäst genom att klicka på länken längst ner. Skriv i rutan "Extra meddelande till butiken" vart vi ska skicka dina beställda varor.

Klicka på länken för att få upp alla DHL Service Point: 

http://locator.dpst.dhl.com/Partners/ DHL2/SearchForm_sv-SE.aspx?Country=SE

Våra förpackningar återvinns

Förpacknings & Tidningsinsamlingen

Ge bort ett presentkort

Presentkort

Tvättmedlet för dig som tränar

Nyhet för alla sportaktiva