Produkter   » Presentkort » Produkt
Presentkort

Presentkort Relfie

Presentkort

När du vill göra någon glad

Ge bort en omtanke om jorden

Med ett presentkort från Relfie ger man inte bara bort en värdehandling att handla varor för. Med ett presentkort från Relfie ger man också bort omtanke. En omtanke om världen vi lever i och som vi också vill att kommande generationer skall kunna få njuta av under sin tid på jorden.

Med ett presentkort från Relfie kan man handla användbara produkter med ett rent samvete. Ge det till någon som ni vet har ett hjärta som bankar för vår jord eller ge det för att ni själv vill visa att det är viktigt att tänka på allas vår miljö.

Det är enkelt

Det är enkelt att köpa presentkort ifrån Relfie. Du behöver bara välja antal, klicka på köp och betala. Därefter så mailas koden för presentkortet till dig. Ett digitalt presentkort finns här för dig att ladda ner om du vill skicka ditt presentkort digitalt till mottagaren. Glöm inte att skicka med själva koden bara. Du kan också skriva ut presentkortet om du vill och fylla i koden du fick på mail. Vill du hellre att presentkortet postas till dig så skriv det i meddelandefältet i kassan, så ordnar vi det. Tänk på att presentkort är en värdehandling. Presentkorten hos oss är giltiga i 2 år.

FÖRETAGSGÅVA

En meningsfull och användbar present

Hur många har inte fått en present från sin arbetsgivare eller leverantör som har känts meningslös? Kanske har det varit ett par vinglas eller något annat som inte alls tilltalar dig eller passar din stil i just ditt hem. Eller kanske har du förväntansfullt fått ett presentkort där du kan välja mellan några olika produkter. Ett tag suger man på karamellen, men när man lite nogrannare granskar allt och till slut skall välja vilken produkt man vill ha så är det lätt att återigen inse att det egentligen inte är något just du önskar eller behöver.

Med ett presentkort från Relfie kan man välja bland sköna, hållbara och användbara produkter.

Låt alla veta att ni vill bidra till en positiv utveckling

Ett presentkort från Relfie är en fin gåva till anställda och kunder för att understryka företagets vilja att bidra till en positiv utveckling för miljön. Det ger en tydlig signal om företagets engagemang.

Många presentkort

Kontakta oss vid större leveranser på kund@relfie.se eller ring 031-38 75 000.

Skatteregler för företag

Vad gäller för olika typer av gåvor?

Julgåva är skattefri om värdet inte överstiger 450 kronor inklusive moms.

Jubileumsgåva  är en gåva till en anställd när företaget firar 25-, 50-, 75- eller 100-årsjubileum. Värdet får inte överstiga 1 350 kronor inklusive moms.

Minnesgåva är en gåva av minneskaraktär som lämnas till varaktigt anställda i samband med att den anställde uppnår viss ålder (till exempel den anställdes 50-årsdag), längre tids anställning (25 år eller mer) eller när en anställning upphör (under förutsättning att man har varit anställd i minst sex år). Minnesgåvor är skattefria om värdet inte överstiger 15 000 kronor och inte ges vid mer än ett tillfälle utöver när anställningen upphör.

Med varaktigt anställda i samband med minnesgåvor anses anställda med en sammanlagd anställningstid om minst sex år.

Avdrag medges även för gåvor till kunder i samband med representation, till exempel vid en affärsförhandling som sker i anslutning till julhelgen. Avdrag medges med högst 180 kronor exklusive moms per person.

Informationen är hämtad från Skatteverkets hemsida, så för ytterligare information hänvisar vi dit.

Presentkort

När du vill göra någon glad
Presentkort
Presentkort
900 SEK/st

Tillbaka

Leverans innan jul

GOD JUL

Beställ senast torsdagen den 13 december om du vill få leverans innan jul.

Minsta ordervärde

Bästa kund. Vi har nu infört ett lägsta ordervärde som vi kan hantera. Du behöver handla för minst 200 kr för att vi ska kunna hantera din order. Men hos flera av våra återförsäljare på nätet kan du handa, till och med fraktfritt. Du kan också be din lokala handlare ta hem SODASAN. Meddela oss gärna (info@relfie.se) vilken butik du pratat med så ska vi göra vad vi kan för att få SODASAN nära dig.

Betalsätt

    

Frakt 59 kr

DHL

OBS!

TA ALLTID MED DIG LEGITIMATION NÄR DU HÄMTAR DITT PAKET!

Leveransadress

Hej käre kund! Kanske vill du få ditt paket skickat till en DHL Service Point som inte ligger närmast din bostad men nära din arbetsplats till exempel. Du kan lätt hitta ett utdelningsställe som passar dig bäst genom att klicka på länken längst ner. Skriv i rutan "Extra meddelande till butiken" vart vi ska skicka dina beställda varor.

Klicka på länken för att få upp alla DHL Service Point: 

http://locator.dpst.dhl.com/Partners/ DHL2/SearchForm_sv-SE.aspx?Country=SE

Våra förpackningar återvinns

Förpacknings & Tidningsinsamlingen

Ge bort ett presentkort

Presentkort

Tvättmedlet för dig som tränar

Nyhet för alla sportaktiva