Produkter   » Skurtrasa » Produkt
Skurtrasa oblekt med blå fåll - Växbo Lin

Skurtrasa oblekt med blå fåll - Växbo Lin

Skurtrasa oblekt med blå fåll - Växbo Lin

Skurtrasan är vävd i en teknik som gör den porös och smidig. Med riktiga stadkanter och söm i två sidor.

Lin har den unika egenskapen att absorbera fukt bättre och sedan torka snabbare än något annat naturmaterial. En skurtrasa i hellinne absorberar effektivt och det går att torka riktigt torrt. Lika bra för traditionell såpskurning av obehandlat trägolv, som vanlig avtorkning av alla sorters golv.

När det behövs maskintvättas linneskurtrasan i 60° alternativt kokas i en kastrull med vatten på spisen.

Linet kommer från naturen, så när trasan gjort sitt läggs den på komposten. Det finns också en hängare som gör det enklare att hänga upp disktrasan på tork.

Skurtrasan i 100 % lin har måtten 52 x 52 cm och den leveras otvättad. Så för bästa uppsugningsförmåga bör skurtrasan innan första användning blötläggas i ljummet vatten i ca 20 minuter och sedan tvättas separat. Linne kan nämligen släppa fiber vid första tvätten och ludda över på annat. Använd tvättmedel utan optiska blekmedel eller perborater. Tvättmedel från SODASAN passar alltså utmärkt även för detta.

Skurtrasa oblekt med blå fåll - Växbo Lin är tillverkad i Sverige. Med ditt köp stöder du alltså närproduktionen av artiklar med bra kvaliet och du kan använda den med glädje i många år, för lin är ett naturmaterial som håller i generationer.

Skurtrasorna från Växbo Lin är Bra Miljöval-certifierade.

Bra Miljöval

Skurtrasa oblekt med blå fåll - Växbo Lin

Lin absorberar fukt bättre och torkar snabbare än något annat naturmaterial. Tvättas i 60° och komposteras när den gjort sitt.
Skurtrasa oblekt med blå fåll - Växbo Lin
Skurtrasa oblekt med blå fåll - Växbo Lin
128 SEK/st

Vi rekommenderar också

Naturlig rengöring av golv, såsom obehandlat trägolv, kakel, marmor, laminat och linoleum mm.
49 SEK
Art nr. SO0077-1
Mild och skonsam rengöring för alla torkbara ytor såsom trä, plast, sten, vinyl, laminat, kakel mm.
54 SEK
Art nr. SO3506-1

Tillbaka

Minsta ordervärde

Bästa kund. Vi har nu infört ett lägsta ordervärde som vi kan hantera. Du behöver handla för minst 200 kr för att vi ska kunna hantera din order. Men hos flera av våra återförsäljare på nätet kan du handa, till och med fraktfritt. Du kan också be din lokala handlare ta hem SODASAN. Meddela oss gärna (info@relfie.se) vilken butik du pratat med så ska vi göra vad vi kan för att få SODASAN nära dig.

Betalsätt

    

Frakt 59 kr

DHL

OBS!

TA ALLTID MED DIG LEGITIMATION NÄR DU HÄMTAR DITT PAKET!

Leveransadress

Hej käre kund! Kanske vill du få ditt paket skickat till en DHL Service Point som inte ligger närmast din bostad men nära din arbetsplats till exempel. Du kan lätt hitta ett utdelningsställe som passar dig bäst genom att klicka på länken längst ner. Skriv i rutan "Extra meddelande till butiken" vart vi ska skicka dina beställda varor.

Klicka på länken för att få upp alla DHL Service Point: 

http://locator.dpst.dhl.com/Partners/ DHL2/SearchForm_sv-SE.aspx?Country=SE

Våra förpackningar återvinns

Förpacknings & Tidningsinsamlingen

Ge bort ett presentkort

Presentkort

Tvättmedlet för dig som tränar

Nyhet för alla sportaktiva