Produkter   » Väskor av brandslang » Produkt
Väska Carl Vit - FEUERWEAR

Väskan Carl vit - Feuerwear®


Väskan Carl vit - Feuerwear®

Väskan Carl insidan - Feuerwear®

Väskan Carl vit i din vardag - Feuerwear®

Brandmannen Carl - Feuerwear®

Väska Carl Vit - FEUERWEAR

Axelväskan Carl - enastående praktiskt och hållbart

Den från kunderna mycket omtyckta väskan Carl är tillräckligt stor för att förvara alla dina viktiga saker: från mobiltelefon och plånbok till en medelstor kamera, en 400-sidig deckare och en 1-liters flaska. Ursprungsmaterialet av brandslang, gör denna läckra axelväska extremt mångsidig och varken väder- eller slagkänslig. Som alla väskor och accessoarer från FEUERWEAR® är materialet av återvunnen brandslang och har genomgått en noggrann rengöring. Väskan är stabil och vattentät. Tack vare det breda justerbara kardborrebandet så hålls väskan ordentligt stängd i alla lägen.

Axelremmen är gjort av bilbälte. Axelvadden ger en mjuk känsla och hjälper till att hålla väskan på ergonomisk rätt ställe.

Design

  • Ficka med dragkedja på väskans framsida
  • Stort fack som rymmer mycket
  • Plan invändig ficka för dokument
  • Pennhållare, fack för dina glasögon
  • Mobiltelefonsficka
  • Liten invändig ficka
  • Nyckelhållare, fastsydd rem med karbinhake för säker förvaring av nycklar
  • Justerbar axelrem av bilbälte
  • Locket stängs med generöst bred och lång kardborre

Storlek

240 mm x 240 mm x 90 mm 

Miljöinformation

Feuerwear® arbetar för att skapa varor vars produktion och konsumtion inte har någon negativ inverkan på vår miljö - inte bara i den ekologiska meningen, utan även när det gäller socialt ansvar.

Konceptet Feuerwear® bygger på ett starkt engagemang att återvinna material och skapa ett ekovänligt mode. Med våra väskor stödjer vi en modern livsstil som för många är känd som LOHAS (Lifestyle of Health and Sustainability).

Men återvinning är bara den första delen i arbetet för en hållbar utveckling. Feuerwear® kompenserar för koldioxiden (CO2) som uppkommer när produkterna levereras, genom organisationen Atmosfair. Och hela produktionen sker i Europa i små familjeägda verksamheter med rättvisa arbetsvillkor och löner.

På brandstationen tvättas och rengörs brandslangarna efter varje gång de har använts. När slangarna kommer till Feuerwear® skärs de till, sys ihop och genomgår en noggrann tvätt igen. För mer information se "MER OM - Fakta om brandslangar".

Feuerwear Certifikat Atmosfair

Väska Carl Vit - FEUERWEAR

Unik axelväska gjord av återvunnen brandslang. En cool, robust och praktisk vattentät väska som hjälper dig att hålla ordning på vardagen.
Väska Carl Vit - FEUERWEAR
Väska Carl Vit - FEUERWEAR
Fabrikat: Feuerwear
995 SEK/st
Feuerwear

Tillbaka

Minsta ordervärde

Bästa kund. Vi har nu infört ett lägsta ordervärde som vi kan hantera. Du behöver handla för minst 200 kr för att vi ska kunna hantera din order. Men hos flera av våra återförsäljare på nätet kan du handa, till och med fraktfritt. Du kan också be din lokala handlare ta hem SODASAN. Meddela oss gärna (info@relfie.se) vilken butik du pratat med så ska vi göra vad vi kan för att få SODASAN nära dig.

Betalsätt

    

Frakt 59 kr

DHL

OBS!

TA ALLTID MED DIG LEGITIMATION NÄR DU HÄMTAR DITT PAKET!

Leveransadress

Hej käre kund! Kanske vill du få ditt paket skickat till en DHL Service Point som inte ligger närmast din bostad men nära din arbetsplats till exempel. Du kan lätt hitta ett utdelningsställe som passar dig bäst genom att klicka på länken längst ner. Skriv i rutan "Extra meddelande till butiken" vart vi ska skicka dina beställda varor.

Klicka på länken för att få upp alla DHL Service Point: 

http://locator.dpst.dhl.com/Partners/ DHL2/SearchForm_sv-SE.aspx?Country=SE

Våra förpackningar återvinns

Förpacknings & Tidningsinsamlingen

Ge bort ett presentkort

Presentkort

Tvättmedlet för dig som tränar

Nyhet för alla sportaktiva