<%QUERY CMSPage_By_Uri(page_uri=$Request.file) DO DISPLAY $TITLE = FORMAT('TR', $seo_title) $META_DESCRIPTION = FORMAT('TR', $seo_descr) $META_KEYWORDS = FORMAT('TR', $seo_keywords) $META_ROBOTS = $meta_robots %> <% INCLUDE '/INC_head.htm' %> <% INCLUDE '/INC_above.html' %> <%!%BEGINHTMLBLOCK([%BODYTXT Brödtext%])%!%>

När våra barn kommer i puberteten så har de ofta ett problem med svetten. Det är verkligen inte lätt att stå ut med det. Inget går riktigt ihop: De vill gärna klä sig i coola plagg men måste byta ofta. Det innebär att deras favorit T-shirt, älsklingsskjortor och trendiga byxor tvättas ofta. Men de skulle ju vara fina i form och färg så länge som möjligt.

HJÄLP! ropas då...

Bild

 

Vi har i vårt sortiment tvättmedel som håller vad vi lovar! Bra tvättresultat OCH bra miljöbilans. Dessutom kommer dina "teenies" att tycka att du gör det som förväntas: du väljer ekologiska tvättmedel som lyktar riktigt gott. De unga är ofta budbäraren till framtiden: de vet att vi måste välja schyssta varor. Och vi föräldrar har börjat tänka om.

Eko - GMO-fri - Vegan - inga djurförsök - hudvänlig

TACK för att du bidrar till schysstare villkor för miljön och väljer SODASAN Tvättmedel!

<%!%ENDHTMLBLOCK%!%> <%INCLUDE 'pageproducts.htm'%> <% INCLUDE '/INC_below.html' %> <%NEXTROW ENDQUERY%>