Produkter   » Tvätt » Mjukmedel

Mjukmedel

Har du hårt vatten? Då vet du att man behöver dosera mer för att uppnå ett bra resultat. Men visste du att när du tvättar så kan du minska på mängden tvättmedel om du tillsätter lite mjukmedel. Mjukmedel gör nämligen vattnet mjukt.

SODASANs ekologiska mjukmedel består av ren zeolit som aktivt ämne, utan tillsatser såsom fyllmedel och utdrygningsmedel, fosfater, fosfonater och andra petrokemiska tillsatser.

Eftersom SODASANs alla tvättmedel har en sammansättning som garanterar en skonsam tvätt och bara innehåller naturliga ämnen som låter textilierna behålla sin ursprungliga mjukhet, behövs inga andra tillsatser i mjukmedlet för att påverka vattnets hårdhetsgrad.

Mjukmedlet som är i pulverform är enkelt att använda i kombination med SODASANs ekologiska tvättmedel och kan användas till alla typer av textilier.

 

Tvväät pratar med varandra

Kan man gå på vatten? Då måste det vara hårt...
67 SEK
Art nr. SO0060-1

Leverans innan jul

GOD JUL

Beställ senast torsdagen den 13 december om du vill få leverans innan jul.

Minsta ordervärde

Bästa kund. Vi har nu infört ett lägsta ordervärde som vi kan hantera. Du behöver handla för minst 200 kr för att vi ska kunna hantera din order. Men hos flera av våra återförsäljare på nätet kan du handa, till och med fraktfritt. Du kan också be din lokala handlare ta hem SODASAN. Meddela oss gärna (info@relfie.se) vilken butik du pratat med så ska vi göra vad vi kan för att få SODASAN nära dig.

Betalsätt

    

Frakt 59 kr

DHL

OBS!

TA ALLTID MED DIG LEGITIMATION NÄR DU HÄMTAR DITT PAKET!

Leveransadress

Hej käre kund! Kanske vill du få ditt paket skickat till en DHL Service Point som inte ligger närmast din bostad men nära din arbetsplats till exempel. Du kan lätt hitta ett utdelningsställe som passar dig bäst genom att klicka på länken längst ner. Skriv i rutan "Extra meddelande till butiken" vart vi ska skicka dina beställda varor.

Klicka på länken för att få upp alla DHL Service Point: 

http://locator.dpst.dhl.com/Partners/ DHL2/SearchForm_sv-SE.aspx?Country=SE

Våra förpackningar återvinns

Förpacknings & Tidningsinsamlingen

Ge bort ett presentkort

Presentkort

Tvättmedlet för dig som tränar

Nyhet för alla sportaktiva