Söker ni material för publicering?

Kontakta oss på 031-38 75 000 eller info@relfie.se så hjälper vi er med högupplöst material för de varumärken vi representerar.


Här presenterar vi våra nyheterSODASAN lanserar ett ekologiskt certifierat tvättmedel för alla sportaktiva

Nyhet för alla sportaktiva


 

Sodasan

Relfie lanserar SODASAN i Sverige - ekologiskt certifierade tvätt- och rengöringsprodukter

Kemisten Jürgen Hack fick insikten när han jobbade på oljeplattformar ute till havs, att det kan inte vara meningen att vi skall våldföra oss så på vår planet. För över 30 år sedan bestämde han sig. Han ville inte längre vara en del i det som förbrukar vår planet. Han kände starkt att det var det förnyelsebara han skulle jobba med. Än idag brinner han för sin ideologi och att göra gott för planeten. Så i över 3 decennier har han nu tillverkat SODASAN tvätt- och rengöringsmedel, med ingredienser från växtriket.

SODASAN tillverkas i norra Tyskland, fabriken drivs av energi från GREENPEACE och är till 100 % fri från kärnkraft. Utbudet av deras ekologiskt certifierade produkter bara växer. För Jürgen Hack är inte ensam. Det finns en allt större efterfrågan från människor som har bestämt sig. För det naturliga valet.

Självklart är vi på Relfie stolta över att få representera ett, på så många sätt, starkt varumärke.


 

Leverans innan jul

GOD JUL

Beställ senast torsdagen den 13 december om du vill få leverans innan jul.

Minsta ordervärde

Bästa kund. Vi har nu infört ett lägsta ordervärde som vi kan hantera. Du behöver handla för minst 200 kr för att vi ska kunna hantera din order. Men hos flera av våra återförsäljare på nätet kan du handa, till och med fraktfritt. Du kan också be din lokala handlare ta hem SODASAN. Meddela oss gärna (info@relfie.se) vilken butik du pratat med så ska vi göra vad vi kan för att få SODASAN nära dig.

Betalsätt

    

Frakt 59 kr

DHL

OBS!

TA ALLTID MED DIG LEGITIMATION NÄR DU HÄMTAR DITT PAKET!

Leveransadress

Hej käre kund! Kanske vill du få ditt paket skickat till en DHL Service Point som inte ligger närmast din bostad men nära din arbetsplats till exempel. Du kan lätt hitta ett utdelningsställe som passar dig bäst genom att klicka på länken längst ner. Skriv i rutan "Extra meddelande till butiken" vart vi ska skicka dina beställda varor.

Klicka på länken för att få upp alla DHL Service Point: 

http://locator.dpst.dhl.com/Partners/ DHL2/SearchForm_sv-SE.aspx?Country=SE

Våra förpackningar återvinns

Förpacknings & Tidningsinsamlingen

Ge bort ett presentkort

Presentkort

Tvättmedlet för dig som tränar

Nyhet för alla sportaktiva