Produkter   » Rengöring » Produkt
ekologisk ALLRENGÖRING Sensitiv 1 L - SODASAN

ekologisk ALLRENGÖRING Sensitiv 1 L - SODASAN

ekologisk ALLRENGÖRING Sensitiv 1 L - SODASAN

Ekologisk ALLRENGÖRING Sensitiv från SODASAN är ett universellt användbart rengöringsmedel som tar bort hushållets smuts från alla ytor såsom trä, sten, vinyl och laminat och ger ett hygieniskt rent resultat med en lätt, fräsch och naturlig doft.

Bra för människan

Med tvål från ekologiska vegetabiliska oljor av hög kvalité
Milt och hudvänligt närande recept
Kan användas på alla släta torkbara ytor
Inga färgämnen eller konserveringsmedel

Bra för miljön

Ekologisk ALLRENGÖRING Sensitiv från SODASAN innehåller enbart vegetabilisk tvål som rengöringsämne. Den är snabbt och fullständigt biologiskt nedbrytbar. Ekologisk ALLRENGÖRING från SODASAN går också bra att använda i mycket hårt vatten, utan tillsatser. Medlet rekommenderas särskilt till människor med känslig hud. Tvålen tillverkas i en speciellt utvecklad förtvålningsprocess i låg temperatur. Produktionen är CO₂ neutral. Tillverkningen sker enbart med energi levererat av Greenpeace och är till 100 % fri från kärnkraft.

Certifiering

Certifierat av ECOCERT, EcoGarantie och Vegan Society.

 EcocertVegan Society logo 


Dosering

För normalt smutsad yta använd 25 ml (ca 2 msk) till 5 L vatten. Öka doseringen till 50 ml vid tuff smuts.


Innehållsförteckning

Vatten, icke jonisk tensid (sockertensider), anjonisk tensid (ekologisk vegetabilisk tvål), citrater, glycerin, etanol, natriumhydrogenkarbonat, eterisk olja

100 % av alla ingredienserna är av naturligt ursprung.

pH-värde

8,5 – 9


Miljöinformation

I ekologisk ALLRENGÖRING Sensitiv från SODASAN är alla ingredienser vegetabiliskt baserade och snabbt och fullständigt biologisk nedbrytbara (OECD). Eftersom tvål omedelbart fäller ut i avloppsvatten och förändras till inaktiv kalktvål anses den vara omedelbart nedbruten (primär nedbrytning). Den fullständiga nedbrytningen till koldioxid och vatten (sekundär nedbrytning) sker inom några timmar, utan belastning på miljön. Sockertensider som framställs av socker, stärkelse och kokosfett är, näst efter tvål, de rengöringsråvaror som har den bästa nedbrytningsförmågan och anses lätt nedbrytbara enligt OECD.

ekologisk ALLRENGÖRING Sensitiv 1 L - SODASAN

Tack!

"Tack för att du handlar denna produkt från SODASAN! Därmed bidrar du aktivt till att minska miljöpåverkan och de globala klimatförändringarna och hjälper även till att bevara den naturliga mångfalden och ett värdefullt livsrum för oss alla och våra barn."

             Hälsningar Jürgen Hack, grundare av SODASAN

ekologisk ALLRENGÖRING Sensitiv 1 L - SODASAN

Mild och skonsam rengöring för alla torkbara ytor såsom trä, plast, sten, vinyl, laminat, kakel mm.
ekologisk ALLRENGÖRING Sensitiv 1 L - SODASAN
ekologisk ALLRENGÖRING Sensitiv 1 L - SODASAN
Fabrikat: Sodasan
54 SEK/st
Sodasan

Tillbaka

Minsta ordervärde

Bästa kund. Vi har nu infört ett lägsta ordervärde som vi kan hantera. Du behöver handla för minst 200 kr för att vi ska kunna hantera din order. Men hos flera av våra återförsäljare på nätet kan du handa, till och med fraktfritt. Du kan också be din lokala handlare ta hem SODASAN. Meddela oss gärna (info@relfie.se) vilken butik du pratat med så ska vi göra vad vi kan för att få SODASAN nära dig.

Betalsätt

    

Frakt 59 kr

DHL

OBS!

TA ALLTID MED DIG LEGITIMATION NÄR DU HÄMTAR DITT PAKET!

Leveransadress

Hej käre kund! Kanske vill du få ditt paket skickat till en DHL Service Point som inte ligger närmast din bostad men nära din arbetsplats till exempel. Du kan lätt hitta ett utdelningsställe som passar dig bäst genom att klicka på länken längst ner. Skriv i rutan "Extra meddelande till butiken" vart vi ska skicka dina beställda varor.

Klicka på länken för att få upp alla DHL Service Point: 

http://locator.dpst.dhl.com/Partners/ DHL2/SearchForm_sv-SE.aspx?Country=SE

Våra förpackningar återvinns

Förpacknings & Tidningsinsamlingen

Ge bort ett presentkort

Presentkort

Tvättmedlet för dig som tränar

Nyhet för alla sportaktiva