Att bada i Sodasans Vegetabiliska Såpa

       Man takes a bath with his dog

I förra veckan träffade Pernilla på Relfie en kund som berättade att hon hört talas om att det finns de som badar i såpa. Pernilla lovade kunden att hon skulle kolla upp om det verkligen gick att bada i SODASANs såpa. Den ekologiska Vegetabiliska Såpan från SODASAN är väl ändå ämnad för rengöring, inte att bada i, var hennes tanke.

Klart att jag var också nyfiken. Därför så ringde jag till SODASANs huvudkontor i Norra Tyskland, där experterna inte gör annat än utvecklar nya blandningar, ännu finare recept och ser till att kunderna alltid blir nöjda.

Till vår stora förvåning fick vi veta att det stämmer! SODASANs såpa är en vegetabilisk tvål som användes för länge sedan för både kroppshygien och som rengöring för hushållet. Speciellt allergiker hittade ”sin ultimata produkt” hos Sodasan.

Men kunderna ville ha ”en riktig dusch- och handtvål” också, därför så utvecklade SODASANs tvätt-& tvålproffs ett recept, med såpan som utgångspunkt, nämligen den nuvarande LIQUID. De flytande tvålarna LIQUID innehåller mycket mer vårdande olivolja, solrosolja och mer glycerin, allt som behövs för att återfukta huden.

Det som är så skönt med att använda SODASANs produkter är att du inte skadar dig eller påverkar vattenmiljöer negativt. Efter duschen luktar du fräscht och huden känns ren och mjuk. Och efter rengöringen i ditt hushåll kommer du att uppleva att det doftar naturligt rent. 

Ibland glömmer vi helt bort hur våra husdjur upplever städningen, de ligger ju ofta på golvet. Visst känns det bra att veta att de inte tar upp onödiga och hälsofarliga ämnen efter att du har städat golvet eller tvättat deras filtar och liggplats.

Hälsar Eva

 

Minsta ordervärde

Lägsta order som vi kan hantera är 200 kr. Men SODASAN kan du även handla hos exempelvis

Apotea.se 

De levererar dessutom fraktfritt.

Betalsätt

    

Frakt 59 kr

DHL

OBS!

TA ALLTID MED DIG LEGITIMATION NÄR DU HÄMTAR DITT PAKET!

Leveransadress

Hej käre kund! Kanske vill du få ditt paket skickat till en DHL Service Point som inte ligger närmast din bostad men nära din arbetsplats till exempel. Du kan lätt hitta ett utdelningsställe som passar dig bäst genom att klicka på länken längst ner. Skriv i rutan "Extra meddelande till butiken" vart vi ska skicka dina beställda varor.

Klicka på länken för att få upp alla DHL Service Point: 

http://locator.dpst.dhl.com/Partners/ DHL2/SearchForm_sv-SE.aspx?Country=SE

Våra förpackningar återvinns

Förpacknings & Tidningsinsamlingen

Ge bort ett presentkort

Presentkort

Tvättmedlet för dig som tränar

Nyhet för alla sportaktiva