Dröm och verklighet

Tankar om dröm och verklighet

”Det var sommar, det var guld och gröna skogar” - sjunger Hasse Andersson. Personligen lutar jag mer mot det klassiska hållet och kan lyssna på ”La Symphonie Pastorale” av Ludwig van Beethoven. Det spelar ingen roll vilken musik vi gillar. Viktigt är att vi tar oss tid att lugna ner oss och lyssna. 

Drömmen är som livet i ägget. Drömmen som växer fram till en verklighet och väntar på att kläckas. Först är den liten, nästan osynlig. Men den andas och växer. Vår dröm med Relfie som blir verklighet är att erbjuda bra varor med hänsyn till hälsan och miljön. Många som driver företag går med oss i samma anda. Allt mer kommer våra drömmar att bli en gemensam realitet: att konsumenter medvetet väljer sina varor, handlare som erbjuder dessa varor och producenter som tillverkar varor som konsumenter vill ha. Alla har inte bara sina pengar som mått utan tänker på hur alla påverkar alla och allt.

Att driva ett företag förutsätter att vi ”gör allt för att lyckas”. Jag undrar då och då vad det innebär ”att göra allt”. Vad menar vi med orden ”att lyckas”? Det är då mina tankar går till våra konsumenter. Det handlar inte i första hand om vad jag personligen lyckas med. Det som är viktigt för mig är vad våra konsumenter upplever, hur de mår och varför de en vacker dag bestämmer sig att handla våra produkter. Är det slumpen som avgör det? Eller en övertygelse? Eller nyfikenhet? Jag skulle gärna få svar på frågan. Kommer någon att svara? Min vän Klaudia Wanner som bor i vackra staden Wien sysselsätter sig bland annat med att teckna serieteckningar. Jag fick denna lilla berättelse som passar bra till temat jag valde idag: Dröm & verklighet.

                    En varm hälsning till er! Eva, schweizaren som älskar att bo i Sverige Drop of heart

 

             Realitet med Klaudia Wanner

 

Författare: Eva Niklaus

Minsta ordervärde

Lägsta order som vi kan hantera är 200 kr. Men SODASAN kan du även handla hos exempelvis

Apotea.se 

De levererar dessutom fraktfritt.

Betalsätt

    

Frakt 59 kr

DHL

OBS!

TA ALLTID MED DIG LEGITIMATION NÄR DU HÄMTAR DITT PAKET!

Leveransadress

Hej käre kund! Kanske vill du få ditt paket skickat till en DHL Service Point som inte ligger närmast din bostad men nära din arbetsplats till exempel. Du kan lätt hitta ett utdelningsställe som passar dig bäst genom att klicka på länken längst ner. Skriv i rutan "Extra meddelande till butiken" vart vi ska skicka dina beställda varor.

Klicka på länken för att få upp alla DHL Service Point: 

http://locator.dpst.dhl.com/Partners/ DHL2/SearchForm_sv-SE.aspx?Country=SE

Våra förpackningar återvinns

Förpacknings & Tidningsinsamlingen

Ge bort ett presentkort

Presentkort

Tvättmedlet för dig som tränar

Nyhet för alla sportaktiva