Få ett ekologiskt rent hem eller arbetsplats, med lite hjälp…

Ytterby Städ i Kungälv erbjuder nu ekologisk städning för både privatpersoner och företag. Vill ni få hjälp med att få ett ekologiskt rent hem eller arbetsplats så vänd er till dem! De är även återförsäljare av SODASAN, så ni kan smidigt handla SODASAN-produkter hos dem.

Tack Annika, Therese, Viktoria och Jim för att ni vill vara med och verka för en positiv utveckling för miljön samt människor och djurs hälsa!

Annika, Therese, Viktoria och Jim på Ytterby Städ

Ytterby Städ

 

Författare: Pernilla Wikström

Leverans innan jul

GOD JUL

Beställ senast torsdagen den 13 december om du vill få leverans innan jul.

Minsta ordervärde

Bästa kund. Vi har nu infört ett lägsta ordervärde som vi kan hantera. Du behöver handla för minst 200 kr för att vi ska kunna hantera din order. Men hos flera av våra återförsäljare på nätet kan du handa, till och med fraktfritt. Du kan också be din lokala handlare ta hem SODASAN. Meddela oss gärna (info@relfie.se) vilken butik du pratat med så ska vi göra vad vi kan för att få SODASAN nära dig.

Betalsätt

    

Frakt 59 kr

DHL

OBS!

TA ALLTID MED DIG LEGITIMATION NÄR DU HÄMTAR DITT PAKET!

Leveransadress

Hej käre kund! Kanske vill du få ditt paket skickat till en DHL Service Point som inte ligger närmast din bostad men nära din arbetsplats till exempel. Du kan lätt hitta ett utdelningsställe som passar dig bäst genom att klicka på länken längst ner. Skriv i rutan "Extra meddelande till butiken" vart vi ska skicka dina beställda varor.

Klicka på länken för att få upp alla DHL Service Point: 

http://locator.dpst.dhl.com/Partners/ DHL2/SearchForm_sv-SE.aspx?Country=SE

Våra förpackningar återvinns

Förpacknings & Tidningsinsamlingen

Ge bort ett presentkort

Presentkort

Tvättmedlet för dig som tränar

Nyhet för alla sportaktiva