Historien om Relfie

För snart två år sedan så satt vi och skissade på vad vårt företag skulle heta och hur vår logo skulle se ut. Det tog sin tid. Vi vandrade genom en skog av möjliga och omöjliga namn... Det var en process som krävde både arbete och tid för att mogna. En dag kände vi direkt att NU HAR VI DET. Så skulle företaget heta och så skulle vår logo se ut!

Vi tänkte på att allt som finns står i relation till någon eller något, utan undantag. Planetens resurser står i relation till och är avgörande för vår existens och allt ingår i livets kretslopp. Allas våra val påverkar någon eller något. Vi kan se allt liv i ett relationsfält, som ett stort nätverk. Ur denna bild formade vi begreppet Relationfield som vi förkortade till namnet RELFIE.

 

    Skiss logo Relfie        Evas skiss Relfie logo

 

Vi började skissa direkt och letade runt efter en lämplig kandidat till jobbet. Vi fann den grafiska formgivaren Erika Alsin i Trollhättan.

 

Erika Alsin grafisk designer

 

Och hon dömde ut våra skisser… -För mycket Lorangadricka, sa hon. Men trots att vi hade kommit så långt på väg i våra idéer om logon så vågade hon ta sig an utmaningen. -Med risk för att ni kommer att bli besvikna, sa hon, så skall jag skapa en logo som stämmer överens med vad företaget Relfie står för…

 

              Åt rätt håll - Relfie slogan

 

Vi tycker mycket om vår logo!

-Erika, du gjorde ett bra jobb!

 

                               Relfie logo

 

Författare: Pernilla Wikström

Minsta ordervärde

Lägsta order som vi kan hantera är 200 kr. Men SODASAN kan du även handla hos exempelvis

Apotea.se 

De levererar dessutom fraktfritt.

Betalsätt

    

Frakt 59 kr

DHL

OBS!

TA ALLTID MED DIG LEGITIMATION NÄR DU HÄMTAR DITT PAKET!

Leveransadress

Hej käre kund! Kanske vill du få ditt paket skickat till en DHL Service Point som inte ligger närmast din bostad men nära din arbetsplats till exempel. Du kan lätt hitta ett utdelningsställe som passar dig bäst genom att klicka på länken längst ner. Skriv i rutan "Extra meddelande till butiken" vart vi ska skicka dina beställda varor.

Klicka på länken för att få upp alla DHL Service Point: 

http://locator.dpst.dhl.com/Partners/ DHL2/SearchForm_sv-SE.aspx?Country=SE

Våra förpackningar återvinns

Förpacknings & Tidningsinsamlingen

Ge bort ett presentkort

Presentkort

Tvättmedlet för dig som tränar

Nyhet för alla sportaktiva