Längtar du efter att kunna sticka ner näsan i blommorna snart igen?

Oscar luktar på blommornaDet gör jag. Och jag har lärt mina barn att också njuta av dofter.

Stäng av omvärlden. Blunda, dra in den härliga doften i näsan och bara njut. Blunda lite till, ta in en dos av denna härliga doft igen.

Tänk om man kunde ha ett arkiv i hjärnan som kunde spara dofter, så att man kunde plocka fram dem igen, när man som bäst behövde dem. Visst sparas dofter i vårt minne, men det är svårt att plocka fram en doft på beställning, eller hur?

En kund berättade för ett tag sedan att hon hade köpt en SODASAN Rumsdoft Senses Ros och ställt hemma i läshörnan. Hon kände inte doften i hela huset, som man kan göra av en syntetisk produkt. Inte förrän hon slog sig ner i fåtöljen i läshörnan så kände hon doften. Jag blundade, sa hon och njöt av den verkligt naturliga äkta doften. Man hade kunnat tro att det stod en vas med ett stort fång underbart gammeldags doftande rosorRumsdoft i rummet

på det lilla bordet jämte mig. Det fick mig att drömma mig tillbaka till sommaren och mornarna då jag gick min lilla rundtur i trädgården och njöt av allt fantastiskt naturen bjuder oss.

Så härda ut, gott folk, våren är på väg!

Och vill ni trigga igång sköna minnen med en härlig doft till dess naturen själv bjuder på detta så vet ni var ni hittar det! Eller varför inte ge bort en doft till någon som verkligen skulle uppskatta det…

Författare: Pernilla Wikström

Skriv en kommentar


Minsta ordervärde

Lägsta order som vi kan hantera är 200 kr. Men SODASAN kan du även handla hos exempelvis

Apotea.se 

De levererar dessutom fraktfritt.

Betalsätt

    

Frakt 59 kr

DHL

OBS!

TA ALLTID MED DIG LEGITIMATION NÄR DU HÄMTAR DITT PAKET!

Leveransadress

Hej käre kund! Kanske vill du få ditt paket skickat till en DHL Service Point som inte ligger närmast din bostad men nära din arbetsplats till exempel. Du kan lätt hitta ett utdelningsställe som passar dig bäst genom att klicka på länken längst ner. Skriv i rutan "Extra meddelande till butiken" vart vi ska skicka dina beställda varor.

Klicka på länken för att få upp alla DHL Service Point: 

http://locator.dpst.dhl.com/Partners/ DHL2/SearchForm_sv-SE.aspx?Country=SE

Våra förpackningar återvinns

Förpacknings & Tidningsinsamlingen

Ge bort ett presentkort

Presentkort

Tvättmedlet för dig som tränar

Nyhet för alla sportaktiva