Solen bleker

Solen blekerSolen bjuder inte bara på värme och energi. Den är faktiskt ett bra blekmedel också. Förr lät man vittvätten hänga ute, så gjorde solen jobbet. Jag älskar att få hänga tvätten ute, men blåsten gör att jag tror tvättställningen skulle flyga iväg om jag lät lakan hänga för blekning en sommar.

Jag har fina gamla ärvda lakan blandat med fynd från second hand. Och många har gulnat med tiden och efter flitigt användande. Jag har i helgen haft operation "blek lakanen fina igen". De har fått ligga i en spann glödhett vatten blandat med några skopor Sodasan Blekmedel & Fläcksalt över natten. Sedan har jag tvättat dem och oj vad fina de har blivit. Som nya! Även lakan som jag hade gett upp hoppet om och som skulle få ett liv som trasor, återfick sin forna glans. Så även om jag "överförbrukade" lite blekmedel, så har jag besparat miljön tänker jag, eftersom jag inte längre behöver köpa nya lakan. De gamla håller än! Och att återanvända är bästa medicinen för miljön.Blekmedel & Fläcksalt

Så har du lakan, kökshanddukar och annan vit tvätt som behöver lite hjälp för att återfå sin vithet så kan jag varmt rekommendera Sodasan Blekmedel & Fläcksalt.

Faktum är att även färgade textilier kan fräschas upp ordentligt och återfå sina klara fina färger med hjälp av Sodasan Blekmedel & Fläcksalt. Kontrollera bara att de är färgäkta först.

För endast 51 kronor kan du ge många textilier nytt liv!

Ha en riktigt bra dag!
önskar Pernilla på Relfie

Författare: Pernilla Wikström

Minsta ordervärde

Lägsta order som vi kan hantera är 200 kr. Men SODASAN kan du även handla hos exempelvis

Apotea.se 

De levererar dessutom fraktfritt.

Betalsätt

    

Frakt 59 kr

DHL

OBS!

TA ALLTID MED DIG LEGITIMATION NÄR DU HÄMTAR DITT PAKET!

Leveransadress

Hej käre kund! Kanske vill du få ditt paket skickat till en DHL Service Point som inte ligger närmast din bostad men nära din arbetsplats till exempel. Du kan lätt hitta ett utdelningsställe som passar dig bäst genom att klicka på länken längst ner. Skriv i rutan "Extra meddelande till butiken" vart vi ska skicka dina beställda varor.

Klicka på länken för att få upp alla DHL Service Point: 

http://locator.dpst.dhl.com/Partners/ DHL2/SearchForm_sv-SE.aspx?Country=SE

Våra förpackningar återvinns

Förpacknings & Tidningsinsamlingen

Ge bort ett presentkort

Presentkort

Tvättmedlet för dig som tränar

Nyhet för alla sportaktiva