Produkter   » Diskmedel » Produkt
ekologisk SPOLGLANS 500 ml - SODASAN

ekologisk SPOLGLANS - SODASAN

ekologisk SPOLGLANS 500 ml - SODASAN

Ekologiskt SPOLGLANS från SODASAN är ett flytande kompletterande sköljmedel för alla diskmaskiner som ger ett fint resultat på disken. Produkten påverkar ytspänningen så att vattnet lättare rinner av disken. Resultatet blir en disk som torkar utan fläckar och istället blir glänsande. Om det finns fläckar kvar på disken, trots tillsatt spolglans, bör diskmaskinen ställas in på en högre spolglansmängd. Följ tillverkarens instruktioner i diskmaskinens manual.

Bra för människan

Torr och glänsande disk
Oparfymerad
Innehåller endast vegetabiliska substanser
Inga färgämnen eller konserveringsmedel

Bra för miljön

Ekologisk SPOLGLANS från SODASAN innehåller enbart vegetabiliska substanser. Produktionen är CO₂ neutral. Tillverkningen sker enbart med energi levererat av Greenpeace och är till 100 % fri från kärnkraft.

Certifiering
Certifierat av ECOCERT, EcoGarantie och Vegan Society.

 EcocertVegan Society logo 


Dosering

Ekologisk SPOLGLANS från SODASAN fylls på i den avsedda behållaren i diskmaskinen. Följ diskmaskinens doseringsanvisning. Diskmaskinen tillsätter automatiskt spolglansen i sista sköljningen.


Innehållsförteckning

Vatten, citronsyra, alkohol, citrater, icke jonisk tensid (sockertensider).

100 % av alla ingredienserna är av naturligt ursprung.

pH-värde

2,3 – 2,8


Miljöinformation

Alla ingredienserna i ekologiskt SPOLGLANS från SODASAN är växtbaserade och snabbt och fullständigt biologisk nedbrytbara (OECD). Den fullständiga biologiska nedbrytningen (sekundär nedbrytning) av alkoholen ger koldioxid och vatten. Sockertensider är gjorda av socker, vegetabilisk stärkelse och kokosolja. Citronsyra är en naturlig komponent i alla organismer. Båda råvarorna bryts ner till koldioxid och vatten och anses lätt nedbrytbara (OECD).

ekologisk SPOLGLANS 500 ml - SODASAN

Tack!

"Tack för att du handlar denna produkt från SODASAN! Därmed bidrar du aktivt till att minska miljöpåverkan och de globala klimatförändringarna och hjälper även till att bevara den naturliga mångfalden och ett värdefullt livsrum för oss alla och våra barn."

             Hälsningar Jürgen Hack, grundare av SODASAN

ekologisk SPOLGLANS 500 ml - SODASAN

För en glänsande ren disk.
ekologisk SPOLGLANS 500 ml - SODASAN
ekologisk SPOLGLANS 500 ml - SODASAN
Fabrikat: Sodasan
47 SEK/st
Sodasan

Tillbaka

Minsta ordervärde

Bästa kund. Vi har nu infört ett lägsta ordervärde som vi kan hantera. Du behöver handla för minst 200 kr för att vi ska kunna hantera din order. Men hos flera av våra återförsäljare på nätet kan du handa, till och med fraktfritt. Du kan också be din lokala handlare ta hem SODASAN. Meddela oss gärna (info@relfie.se) vilken butik du pratat med så ska vi göra vad vi kan för att få SODASAN nära dig.

Betalsätt

    

Frakt 59 kr

DHL

OBS!

TA ALLTID MED DIG LEGITIMATION NÄR DU HÄMTAR DITT PAKET!

Leveransadress

Hej käre kund! Kanske vill du få ditt paket skickat till en DHL Service Point som inte ligger närmast din bostad men nära din arbetsplats till exempel. Du kan lätt hitta ett utdelningsställe som passar dig bäst genom att klicka på länken längst ner. Skriv i rutan "Extra meddelande till butiken" vart vi ska skicka dina beställda varor.

Klicka på länken för att få upp alla DHL Service Point: 

http://locator.dpst.dhl.com/Partners/ DHL2/SearchForm_sv-SE.aspx?Country=SE

Våra förpackningar återvinns

Förpacknings & Tidningsinsamlingen

Ge bort ett presentkort

Presentkort

Tvättmedlet för dig som tränar

Nyhet för alla sportaktiva