• Betala enkelt och tryggt med Klarna
  • Fraktfritt vid 699 kr
  • Frakt 69 kr
  • Vi har semesterstängt 6/7-9/8. Handla gärna hos våra återförsäljare!

Bra naturlig tvål till förvånansvärt rimligt pris. Det är Sodasan.

Äkta tvål gjord på ekologisk solros- och olivolja. Tillverkad av naturliga råvaror, så som man traditionellt gjorde tvål innan de billiga kemikalierna tog över industrin.

Värdefulla ekologiska växtoljor är rengöringssubstansen i Sodasans tvålar istället för tensider. Glycerinet som finns naturligt i växtoljorna hjälper huden att behålla sitt egna naturliga skydd. De milda flytande tvålarna tvättar hygieniskt rent. Tvålen är så skonsam att den lämpar sig för både handtvätt och som duschtvål för hela kroppen.

100% naturliga ingredienser och 100% eller näst intill är dessutom ekologiskt odlat. Exceptionellt hög andel ekologiskt innehåll alltså.

Detoxa ditt hår med Sodasan. Rent naturligt schampo.

Krämig, mild ekologisk hårtvål som skonsamt rengör hår och hårbotten.

Vanligt schampo på flaska innehåller ofta 90% vatten och 10% hårvårdande ämnen. Vår schampokaka däremot, innehåller över 90% rengörande och vårdande ämnen. Det innebär att du inte bär hem en massa vatten. Och världen slipper ta hand om ytterligare en plastförpackning. Det är miljösmart.

100% naturligt ursprung och 100% ekologiskt. Kan det bli renare?

Låt dig välkomnas hem.

Våra naturliga doftljus och doftpinnar sprider en ren naturlig doft på ett behagligt sätt i rummet. Alla är av 100 % naturligt ursprung. Det innebär att du inte andas in syntetiska kemikalier. Glasburken med sin lantliga touch och den frostade glasflaskan med trälock har ett miljötänk in i minsta detalj. Båda är en fin inredningsdetalj som inte skäms för sig.

Dofter påverkar våra sinnen mer än vi tror.

Coola accessoarer av återbrukad brandslang.

Varje exemplar är unik och bär på sin egen hjältehistoria.

Eksem, allergi eller känslig hud? Då är Sodasan Sensitiv för dig.

Att Sodasan tvål tillverkas av värdefulla ekologiska växtoljor som rengöringssubstans istället för tensider har hjälpt många som kämpar med känslig hud, allergi och eksem. Sensitiv-tvålen är mycket lämplig också för barn, vars hud är känsligare än vuxnas. 

Less is more i hudvård. Sodasan använder så få ingredienser som möjligt och bara det som behövs för att få ett bra resultat. Här finns inga onödiga kemikalier utan enbart ett rent naturligt innehåll. Inga syntetiska ämnen, doft-, färg- eller konserveringsmedel. 100% naturliga ingredienser och 100% ekologiskt odlat.

Kan det bli renare?

Naturlig hudvård för män i det nordiska klimatet.
Upptäck BAD WEATHER.

Mäns hud är grövre och en daglig rakning sliter hårt. Det gör att mäns hud har ett annat behov än vad kvinnors hud har. Ekologiska BAD WEATHER matar din hud med naturlig fukt och näring som hjälper den att behålla sitt naturliga skydd. Ge din hud bra förutsättningar att plocka fram sin egna naturliga glow. Välj bra naturlig hudvård, för en friskare och fräschare hy. 100% naturliga ingredienser och över 80% är ekologiskt odlat.